Toen wij opvang nodig hadden voor ons tweede kind, hebben wij gelijk weer voor Nelleke gekozen. Ze is een zeer professionele gastouder die het beste in haar onderneming steekt. Er is genoeg keuze aan leuk speelgoed, binnen-en-buiten-activiteiten en gezond eten. Allemaal in een liefdevolle en rustige sfeer. Bovendien weet ze de zintuigen te stimuleren en hebben onze beide kinderen heel veel bij haar geleerd. Ons zoontje gaat altijd met heel veel plezier en wij laten hem bij Nelleke met het volste vertrouwen dat hij de best mogelijke opvang zal krijgen!

Onze zoon Jip zit op de opvang bij Nelleke en hij heeft het reuze naar zijn zin. Nelleke onderneemt veel verschillende dingen met de kinderen. Zo gaan ze er regelmatig met de elektrische fiets op uit naar de kinderboerderij, natuurspeeltuin, de markt, het park en speeltuinen in Voorschoten. Bij slecht weer kunnen de kinderen alsnog naar buiten in de super leuke kikkerpakjes. Laarzen aan en gaan.
Niet alleen buiten, maar ook binnen organiseert Nelleke verschillende activiteiten. Zo komt Jip regelmatig met een knutselwerkje thuis, wordt er gezongen, voorgelezen en bied Nelleke elke keer verschillende speelmaterialen aan. Wij zijn erg tevreden!!!

Wij zijn blij met de goede zorgen van Nelleke voor onze drie kinderen, waarvan er twee inmiddels op de basisschool zitten. Een veilige, warme en stimulerende omgeving. Veel leuke activiteiten binnen en buiten. Top!

Onze dochter Tess gaat al 1,5 jaar naar Nelleke en ze heeft het ontzettend naar haar zin! Ze vraagt elke keer of ze weer naar Nelleke mag 😉 Nelleke is super lief en zorgt ervoor dat alle kindjes zich thuis voelen. Ze doen altijd leuke, originele en creatieve dingen en gaan regelmatig op ontdekkingsreis met de bakfiets! Gelukkig mag Tess nog een tijdje spelen bij Nelleke en haar lieve hondje Pip!

We kunnen ons geen betere gastouder wensen dan Nelleke. Nelleke is lief, zorgzaam en onderneemt ontzettend veel leuke dingen met de kinderen. Naar de kinderboerderij, de speeltuin, met de bakfiets erop uit, knutselen, dansen, voorlezen…niets is te gek. Onze zoon van inmiddels bijna 6 ging, voordat hij naar school moest, altijd met veel plezier naar Nelleke en onze dochter van 1,5 komt al sinds dat ze 3 maanden is bij Nelleke. Ik kan iedere ouder Nelleke aanbevelen en we zouden niet anders willen!

Sinds januari 2019 komt onze dochter bij Nelleke en wat is het een feest. Onze dochter gaat met zoveel plezier naar Nelleke en wij als ouders worden telkens weer verast met heerlijke foto updates gedurende de dag en mooie kunstwerkjes aan het einde van de dag. Voor onze aanstaande baby hebben wij vast een plekje gereserveerd vanaf begin 2020! Wij kunnen nog lang niet zonder de hulp van Nelleke! Absoluut een aanrader als je een huiselijke, prettige en vertrouwde omgeving zoekt voor je kindje! 

Nelleke is a great care taker of our son. She is very kind, understanding, well organized, creative, sincere and flexible person. Our son loves spending time with her, she is teaching him independence and good manners that we appreciate a lot. We are generally very happy with Nelleke!

Bij Nelleke laten wij onze dochter altijd met een gerust hart achter. Ze verzint altijd weer wat creatiefs om met de kindjes te doen en gaat lekker met ze naar buiten! Voor ons was dat de reden om voor Happy Kids te kiezen. Ze doet zo veel mogelijk in overleg met ons en op die manier sluit het naadloos aan op die van ons. Kortom een Topper!

Onze dochter gaat nu twee maanden naar Nelleke. Bij de eerste ontmoeting voelde het meteen vertrouwd. Nelleke heeft een fijn en schoon huis en is een hartelijke, lieve vrouw. Nelleke houdt ons overdag goed op de hoogte hoe het met onze dochter gaat via de app doormiddel van foto’s en berichtjes. Wij zien als we haar weg brengen, ophalen en aan de foto’s dat onze dochter ontspannen en vrolijk is. Zij heeft het echt naar haar zin bij Nelleke! Niet voor niets hebben wij haar ook aangeraden bij een collega!

Mijn kids zijn inmiddels 13 en 11 jaar, maar hebben de tijd van hun leven gehad bij Nelleke! Creatief met knutselen, lekker naar buiten, leuke uitstapjes maken, heel professioneel en alert! Super lief voor de kids! En dankzij Nelleke waren we erop tijd bij toen Gijs hersenvliesontsteking bleek te hebben. Nelleke heeft ons bij de eerste verschijnselen naar de arts gestuurd! Dus, aanrader!!