Kinderopvang Happy Kids

Mijn naam is Nelleke Geurts (geboren in 1977) en woon met mijn twee jongens Sem (2003), Timo (2006) en onze labradoodle Pip op de Koperwieklaan 49 in Voorschoten.

Sinds 1998 ben ik gediplomeerd Sociaal Pedagogisch Werker. Van 1998-2003 ben ik werkzaam geweest als Pedagogisch medewerker op een kinderdagverblijf. Omdat ik graag wilde blijven werken, maar ook voor mijn eigen kinderen wilde zorgen, heb ik in 2003 er voor gekozen om gastouder te worden. Wat ik tot op heden nog steeds met heel veel plezier doe.

Voor de kinderen in mijn opvang wil ik graag een gezellig, veilig en vertrouwd thuis bieden. Graag ben ik creatief bezig en vind het dan ook leuk om met de kinderen te knutselen en (leerzame)spelletjes te doen. Verder gaan wij er graag op uit. Een stukje fietsen met onze bakfiets, een bezoekje aan de kinderboerderij of spelen in de (speel)tuin. Omdat ik maximaal 5 kinderen per dag in mijn opvang heb is er voldoende aandacht voor ieder kind. Als gastouder probeer ik de kinderen zoveel mogelijk te stimuleren om zowel samen als zelfstandig te leren spelen.

Mijn diploma’s en ervaringen zijn;

 • Sociaal Pedagogisch Werk (SPW3)
 • 6 maanden stage meervoudig verstandelijk gehandicapten 1996-1997
 • 6 maanden stage kinderdagverblijf 1996-1997
 • Pedagogisch Medewerker op een kinderdagverblijf 1998-2003
 • Gastouder 2003-heden
 • Leidster Peuterspeelzaal 2012-2013
 • Basiscursus Gastouder

 

Daarnaast volg ik jaarlijks cursussen en wordt de opvang gecontroleerd op veiligheid.

 • EHBO (Jaarlijks)
 • RI&E veiligheid en gezondheid (Jaarlijks)
 • Baby’s in ontwikkeling 2020
 • Opvoeden en Ontwikkeling 2019
 • Meldcode huiselijk geweld en kindermishandeling 2019
 • Effectief communiceren met ouders 2019
ik-met-kinderen-2